0 (1)

Werkplaatsinrichting bij Wevers Zomer Rally Sport

Zomer Race Engines, een divisie van Wevers Rally Sport, heeft met trots hun werkplaats laten inrichten door FromWood, uitgeleend via Tjoink BV op verzoek van Macc Design.
We hebben geholpen bij de nieuwe werkplaatsinrichting van Wevers Zomer Rally Sport, waarbij elk detail met zorg is overwogen. De werkplaats is uitgerust met Lista ladekasten en complete werkbanken voor een georganiseerde en efficiënte werkomgeving. Elke van de vier werkplekken is voorzien van een eigen pc en Snap-on gereedschap, terwijl de werkbladen zijn uitgerust met LED-verlichting voor een unieke uitstraling bij het openen van de laden. De eilandopstelling is verlicht met blauwe LED-verlichting, die 's avonds het kenmerkende kleurenschema van Zomer Rally Sport accentueert. Daarnaast is elke werkplek voorzien van een prullenbak en persluchtaansluiting, netjes weggewerkt in de hoeken voor maximale gebruiksgemak.

Bekijk de foto's van het bouwproces hiernaast en ontdek hoe we bij FromWood streven naar perfectie in elk project.

Werkplaatsinrichting Gait Rigter Zwolle 

Als toonaangevende fietsenwinkel in Zwolle, vertrouwt Gait Rigter op FromWood voor hoogwaardige werkplaatsinrichting. In opdracht van Wurth hebben we een nieuwe werkplaats ingericht, compleet met 8 ladekasten, 2 schappenkasten en een stevig 4 cm dik beuken werkblad.

Om de werkruimte optimaal te benutten, zijn kabelgoten met stopcontacten geïnstalleerd, terwijl een variabel gereedschapsbord aan de achterwand is gemonteerd. Met Wurth gereedschap en de mogelijkheid om elke gewenste Ralkleur aan te passen, bieden we een volledig aanpasbare en functionele werkplaatsoplossing voor Gait Rigter en andere bedrijven. Neem contact op voor meer informatie over onze werkplaatsinrichtingsopties.

Nieuwe Werkplaatsinrichting voor Arriva Bustechniek in Varsseveld

FromWood heeft in opdracht van Wurth de werkplaatsinrichting verzorgd voor de nieuwe werkplaats van Arriva Bustechniek in Varsseveld. Deze inrichting vormt een solide en betrouwbare aanvulling op de nieuwe Rem testbank. De werkplaats is uitgerust met degelijke werkbanken voorzien van robuuste 5 cm dikke beuken werkbladen, ideaal voor intensief gebruik. Daarnaast zijn er ladekasten met 7 lades geïnstalleerd, evenals 2 computerkasten met beeldscherm bescherming en 2 kasten voor smeermiddelen.

Met deze hoogwaardige inrichting zorgt FromWood ervoor dat Arriva Bustechniek klaar is voor efficiënte en productieve werkzaamheden, met alle benodigde gereedschappen en materialen binnen handbereik.