Tafels

Industriële tafel op maat

Bij FromWood kan nagenoeg alles: van robuust en stoer tot sierlijk en verfijnd.  FromWood heeft deze stoere tafel met robuuste stalen kruis poot gemaakt voor de spreekkamer van HG zonnepanelen Diepenheim. De afmeting van de tafel is 300 x 100 x 5cm.

Ovale kantine tafel van wagonplanken  

Een ovale katine tafel op van wagonplanken. Leuk detail: het hout is geleverd door Hout met Historie. De ruwe rustieke wagonplanken zijn ingegoten met blanke epoxy zodat de bovenkant van de tafel mooi vlak is. De rand van de tafel is voorzien van een dikke stalen ring met daarin handgesmeede klinknagels. Het frame is gemaakt van RVS. Zowel de gesmede stalen ring en het rvs tafel frame is vervaardigd door PK metaalbewerking.

Kantinetafel op maat

Een kantinetafel voor Solar Services Hof van Twente. Het Eiken blad is geschaafd, geschuurd en voorzien van ingefreesd logo van solar services Hof van Twente. Om een natuurlijke uitstraling te behouden is het blad geborsteld. Zo komen de nerven nog beter naar voren. Het blad met logo is rondom in de epoxy van Epodex gegoten. Geschuurd en gepolijst. Het prachtige onderstel is gemaakt door PK metaalbewerking.

Wilt u ook een unieke, op maat gemaakte tafel van FromWood?

© 2020  FromWood exclusieve meubels & interieurs    |   Webdesign: onisontwerp.nl