meubel Projecten

Badmeubel ontwerp

Wij kunnen verschillende meubels speciaal voor u op maat maken. Doordat wij maatwerk meubels leveren, heeft u een badkamermeubel die geheel aan al uw wensen voldoet. Op het gebied van meubels zijn er veel mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

FromWood zorgt samen met u voor een unieke uitstraling.

Bij dit badkamermeubel is gekozen voor een unieke vorm. Het meubel is voorzien van praktische diepe lades en twee wasbakken. Afgewerkt met grepen aan de lades die zorgen voor een industriële stijl.

Nevenstaand badkamermeubel is ontworpen door FromWood als examenwerkstuk. In 2015 heeft dit meubel meerdere prijzen behaald waaronder de prijs voor “Ontwerp & Vakmanschap”.

Ledikant/bed ontwerp

Ga je voor een natuurlijke look in je slaapkamer en wil je dit combineren met een meubel van kwaliteit? Kies dan voor FromWood. Wij maken bedden in verschillende soorten en maten.
Behoefte aan advies omdat u een bepaalde stijl wilt, gezondheidsklachten heeft of opzoek bent naar een uitzonderlijk ontwerp? FromWood denkt graag met u mee.
In deze opdracht werd door de opdrachtgever aangegeven dat zij op zoek waren naar een “vintage” ledikant. Door de ronde vormen en donkere kleuren aan te brengen is het een landelijk ledikant geworden.

Schaakkast

Een goede kast is praktisch en vrijwel onmisbaar in elk interieur. Wij ontwerpen de kast die past bij uw sfeer en ruimte. Want elk interieur is uniek en persoonlijk. Met onze meubels willen wij iets toevoegen aan uw ruimte. Wij zetten uw idee dan ook graag om tot een passend en uniek meubel.

Nevenstaande kast heeft een schaakbord bovenblad. Alle blokken boven op zijn hand gemaakt en samen gelijmd tot een uniek blad.

Dit schaakmeubel is ontworpen door FromWood als examen werkstuk. In 2013 heeft dit meubel een 2e prijs ontvangen voor “Ontwerp & Vakmanschap”.

Eettafel ontwerp

Groot, klein, vierkant, rond of een juist opzoek naar een aparte vorm voor een tafel. Bij FromWood is heel veel mogelijk. Onze meubels worden perfect op maat gemaakt voor in de keuken, op kantoor of in een vergaderruimte.

Heeft uw interieur een verhaal die u niet kwijt wilt? Ook met bestaande meubels kunt u bij ons terecht. FromWood renoveert, restaureert en creëert. Zodat uw herinnering blijft bestaan.

Het voorbeeld hiernaast is het verhogen van een eettafel. Deze tafel was al eens verlaagd en moest weer worden opgehoogd tot een eettafel. Een blijvend voortbestaan dankzij FromWood.

Tafelblad

Voor de Brandweer Markelo mochten wij een uniek tafelblad ontwerpen. Het blad is voorzien van een in-gevreesd logo en is vervolgens volgegoten met epoxy.

Vakkundige renovatie

Heeft u een oude tafel die toe is aan een opknapbeurt? Houten meubels professioneel laten opknappen kan bij FromWood. Wij blazen meubels nieuw leven in zodat u geen afstand hoeft te doen van uw familie-erfstuk of kapotte meubelstukken die u nog niet weg wilt doen.

Wij luisteren naar uw wensen en pakken het vakkundig aan zodat u nog lang kunt genieten van uw meubels.

FromWood ontwerpt en realiseert maatwerk meubels & interieurs

© 2020  FromWood exclusieve meubels & interieurs    |   Webdesign: onisontwerp.nl