Bedrijfswageninrichting
IMG 6747

FromWood is specialist in oplossingen voor uw bedrijfswageninrichting!

Image00008

Voordelen van een bedrijfswageninrichting:

- Gemakkelijk aan te passen
- Werkgemak
- Zuur en zout bestendig
- Stevig en gaat jaren mee
- Roest niet
- Voordelig
- Uw gereedschap en materiaal gaat langer mee
- Veiliger

Wij maken op basis van uw laadruimte de perfecte inrichting. Zo kunt u uw bedrijfswagen efficiënt en overzichtelijk inrichten. Uiteraard op maat en helemaal afgestemd op uw eigen situatie.

Kortom een goede bedrijfswagen inrichting bespaart tijd en geld voor uw bedrijf!

Op maat gemaakte bedrijfswageninrichting!

Uw specifieke wensen!

Unieke ontwerpen!

Neem gerust contact met FromWood op!

Ford Transit Connect

Tekst...

Tekst...

HG zonnepanelen bedrijfswageninrichting

De Mercedes Vito 119 L2 van HG-zonnepanelen Diepenheim is uitgerust met hoogwaardige aanpassingen, waaronder wandbeplating en een plafondhemel met ledverlichting. Met extra kopschot, bindrails en ladekasten biedt het optimaal gebruiksgemak. De schuifdeur aan de rechterzijde is slim ingericht met schappen en assortimentkoffers voor gereedschap.

TTS bedrijfswagen inrichting

Voor TTS Twente Technical Services hebben we de Opel Movano L2 H2 volledig ingericht. Aan de linkerkant hebben we Wurth ladeblokken, Orsy assortiment koffers, en een bankschroefmodule geïnstalleerd. Verder is er een houten kast voor hydrauliekslangen en bindrails met sjorbanden & wartels toegevoegd. Achter de schuifdeur vindt u een oprijplaat voor een gereedschapskar en bindrails met sjorbanden & wartels. Aan de rechterkant achterin bevindt zich een smalle kast met extra opbergvakken en bindrails met sjorbanden & wartels, alles aangevuld met LED-verlichting voor een unieke uitstraling.

Bus Ri-tech

Ri-tech Installaties uit Lichtenvoorde heeft vol trots hun Mercedes Sprinter 314 L2 H2 laten inrichten door FromWood. In samenwerking met Richard Eltink hebben we gekozen voor Tanos en Wurth systemen voor gereedschap en installatiebenodigdheden. Het indrukwekkende 3D-ontwerp van Wurth, gemaakt door Dirk Vd Velde, overtuigde direct van de functionaliteit en efficiëntie. De inrichting omvat onder andere 7 lades, 6 grote hoge systeemkoffers, 18 grote lage systeemkoffers, en diverse handige opbergoplossingen zoals spuitbushouders en opbergvakken voor kitkokers. LED-verlichting en nieuwe wandbekleding zorgen voor extra gebruiksgemak. We zijn trots dat we Ri-tech Installaties hebben kunnen helpen bij het creëren van een efficiënte en georganiseerde werkruimte in hun nieuwe Mercedes Sprinter.

IMG 6750
Wilt u ook een bedrijfswageninrichting op maat?

© 2020  FromWood exclusieve meubels & interieurs    |   Webdesign: onisontwerp.nl