over FromWood

Over FromWood

FromWood is een zeer veelzijdig bedrijf die zich bezighoudt met het ontwerpen en maken van exclusieve eindproducten. Wij maken meubels en interieurs voor zowel particulieren als bedrijfsmatige opdrachtgevers.

Opzoek naar een unieke uitstraling? Bij FromWood kan nagenoeg alles: van robuust en stoer tot sierlijk en verfijnd. Het zijn geen machines die producten samenstellen, maar onze vakmensen. Wij letten op alle details en werken elk meubel en accessoire handmatig af.

Voor vaste opdrachtgevers nemen wij ook het tekenen van ontwerptekeningen uit handen en verzorgen wij de volledige werkvoorbereiding.

Voor FromWood is luisteren naar de klant en aandacht voor kwaliteit belangrijk. Onze slogan is dan ook: We only provide Quality. Het resultaat? Meubelen en interieurs van vakmanschap waar u lang plezier van krijgt.

De mogelijkheden bij From Wood op een rijtje:

  • Ontwerp (o.a. keukens, badkamermeubels, inloopkasten, verschillende kasten voor woon- en slaapkamers maar ook bedrijf gerelateerde ontwerpen zoals balies, kantoormeubelen, werkruimtes en bedrijfswageninrichtingen)
  • Werkvoorbereiding (werktekeningen, zaagstaten)
  • Meubels en interieurs op maat
  • Montage werk voor derden
  • Freelance
  • Projectbegeleiding

Fromwood ontwerpt en realiseert maatwerk meubels & interieurs, zoals keukens, badkamermeubels, inloopkasten, audio meubels, balies, kantoormeubels, boekenkasten, ensuit kasten, maar ook bedrijfswagen inrichtingen. Kortom voor ons is niets is te gek. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden: Mail of bel 06 - 555 77 254.

Over Jeffrey Groothuis

Fromwood is gestart en wordt gerund door Jeffrey Groothuis. Al vanaf jongs af aan kwam hij in aanraking met het interieurbouwvak en begon al jong als meewerkend leerling bij een meubelmakerij. Door de jaren heen heeft hij zich bijgeschoold tot autocad-tekenaar, werkvoorbereider en CNC-programmeur.

De volgende logische stap was een eigen bedrijf oprichten. In 2017 werd Fromwood werkelijkheid. Jeffrey heeft een groot netwerk aan vakmensen en leveranciers om zich heen verzameld door de jaren heen. Jeffrey is een echte tukker, ietwat eigenwijs, maar gaat geen uitdaging uit de weg. Kennismaken? Bel 06 - 555 77 254.

Onze werkplaats

Fromwood beschikt over een eigen werkplaats voor het maken van de meubels en interieurs. De laatste jaren is er hard gewerkt aan het opzetten van deze werkplaats en deze is nu van alle gemakken voorzien. Met deze modern ingerichte werkplaats kunnen wij naast uniek maatwerk ook seriematige projecten realiseren. Ook is er een uitgebreide machine-uitrusting om ook meubels bij u thuis op maat te maken.

FromWood ontwerpt en realiseert maatwerk (bad)meubels & interieurs

© 2020  FromWood exclusieve meubels & interieurs    |   Webdesign: onisontwerp.nl